Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Augusztus 16. 16:09, vasárnap | Helyi sport

Vereség Balmazújvárosban is

Vereség Balmazújvárosban is

Ezúttal Balmazújvárosban kapott ki focicsapatunk. A gyenge kezdés sok-sok kérdést vet fel.

Balmazújváros – Dunaújváros PASE 3-1 (1-1)

Labdarúgó csapatunk ezúttal a Balmazújváros vendégeként lépett pályára, melynek legelején, Vaskó szabálytalansága után emberhátrányba kerültünk. Artner Tamás ezt követően átalakította csapatát, mely sikeresnek bizonyult, hiszen a csereként beállt Jakab hatalmas góljával megszereztük a vezetést (0-1). Az előnyt egészen a 45+4. percig sikerült megőrizni, hiszen ekkor Varga révén egyenlített a hazai csapat (1-1). A fordulást követően Belényesi veszélyes lövése csattant a felső lécen, majd a hazaiak nyomása az 53. percben érett góllá, ekkor Nagy volt eredményes (2-1). A találkozó hajrájában szabadrúgásból egyenlíthettünk volna, ám a hazai kapus hatalmas bravúrral védett. Az összecsapás sorsa a 83. percben dőlt el végérvényesen, amikor egy kapu előtti kavarodásból ismét Varga volt eredményes (3-1). A mérkőzés végén Eppelt is kiállította a játékvezető, így nem csak mínusz két góllal, hanem kettős emberhátránnyal is zártuk a találkozót.

Balmazújváros – Dunaújváros PASE 3-1 (1-1)

Vezették: Lovas László, Kormányos II. Gábor, Pápai Zoltán, Böcskei Balázs.

Balmazújváros: Horváth László – Sigér Dávid, Kiss László, Németh Ádám, Papp Ferenc, Bokros Tibor, Belényesi Miklós (Kormos László az 58. percben), Nagy Kevin Zsolt (Vachtler Csaba a 72. percben), Varga Kevin, Viscsák György (Pintér Norbert a 26. percben), Kónya Márk. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Dunaújváros PASE: Szűcs Lajos – Villám Balázs, Vaskó Tamás, Sárközi Norbert, Czár Richárd, Murai S. Márk (Burucz Barna a 14. percben), Petneházi Márk, Magasföldi József, Fejős Áron (Jakab Dávid a 14. percben), Havasi Dániel, Orosz Márk (Eppel Márton a 30. percben). Vezetőedző: Artner Tamás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: