Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Május 18. 19:50, vasárnap | Helyi

Versenyek és nyári tábor az usziban

Versenyek és nyári tábor az usziban

Immáron régi hagyományt folytat a Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület, hiszen ismét elindítja a gyerekek nagy kedvencét, a nyári táboroztatást június közepétől.

A részletekről és a jelentkezési feltételekről Miskovicz Zsuzsannamesél:

-Mielőtt kitérnénk a nyári táborokra fontos megemlítenem a közelgő eseményeket, hiszen először május 24.-én tartunk egy úszóversenyt a Petőfis gyerekeknek, ahol a szülők is megtekinthetik, hol tart a csemete. Itt minden induló érmet fog kapni. A versenyszámok: 2 hossz hát láb, 2 hossz hátúszás, 2 hossz gyors láb, 2 hossz gyorsúszás. Egy futamban hat gyermek úszik, a 2 leggyorsabb aranyat kap, 2-en ezüstöt, és 2-en bronzot. Természetesen szeretettel várunk mindenkit.

Május 2.7-én 16 órai kezdettel az oktatásra járó gyerekeknek tartunk úszóversenyt, ahol mindhárom egyesület (vízilabda, úszó és búvárúszó) utánpótlása részt vehet. Korosztályonként versenyeznek a gyerekek a választott úszásnemben. A kisebbeknek a középső medencében vannak tizenhat méteres versenyszámok, a nagyobbak illetve az ügyesebbek a 33 méteres mély vízben mérkőznek meg egymással. Minden gyermek érmet kap, aki részt vesz rajta. Szintén mindenkit várunk a Fabó Éva Sportuszodába.

Idén is megszervezzük a nyári táborokat, amelyek június 16.-tól egészen augusztus elsejéig tartanak majd. Minden turnus öt napból áll majd, és most is próbáltuk úgy szervezni a programokat, hogy senki ne unatkozzon. Az első két hétben párhuzamosan két tábor fog működni, az első azoknak, akik már tudnak úszni és hozzánk járnak vízilabdázni. A másik egy szabadabb jellegű elfoglaltság, ám itt is az úszásé és a vízilabdáé lesz a főszerep. Itt az oktatás mellett a gyerkőcöknek lehetősége lesz más jellegű kikapcsolódásra is. A trambulintól az aerobikon át, a küzdősportok, a kenuzás kipróbálásán keresztül egészen a búvárkodásig széles lehetőséget biztosítunk az idő aktív eltöltésére. A táborok minden nap reggel nyolctól délután háromig tartanak, a mozgás mellett természetesen napi háromszori étkezést is biztosítunk a résztvevőknek.

Jelentkezni nálam lehet a +36 70/219-1905-ös, vagy a +36 20/2340180-as telefonszámon lehet, illetve e-mailben a miszzsuzsi@freemail.hu-n keresztül, valamint Gillich Alettánál a +36 30/ 531-5565-ös telefonszámon és e-mailben a letti7@citromail.hu-n. Három éves kortól lehet részt venni a táborokban (úszástudás nem feltétel), akár tizennégy éves korig.

Az ötnapos turnus ára 11000 forint, amely a felsoroltakon kívül még tartalmaz egy táboros pólót is. Szeretettel várunk tehát minden lurkót, azokat akik már voltak nálunk, és azokat akik még nem!

Címkék: DFVE, tábor, uszoda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.