Városlista
2022. július 6, szerda - Csaba

Hírek

2011. Október 31. 14:45, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Vészforgatókönyv a magyar X-Faktorban

Vészforgatókönyv a magyar X-Faktorban

Van vészforgatókönyv a magyar X-Faktorban! Ha kidől, kiborul, súlyosan megbetegszik valamelyik mentor, akkor sem állhat meg a műsor.

A londoni X-Faktorban bekövetkezett ijesztő eset, mikor is egy nagy összeszólalkozás után hangszálödémát kapott az egyik mentor és gyakorlatilag megnémult, idehaza is következményekkel járt. Van már vészforgatókönyv! Schiwert Takács László a nagysikerű műsor producere elmondta, hogy ideig óráig akár három mentorral is működhet a dolog, de ez persze okozhat gondot a szavazások, döntések esetében, nem beszélve a magukra maradt mentoráltakról. Ezért a vészforgatókönyv szerint a mentorokat segítők ülnek be műsorba. Vagyis Keresztest a férje, Kicska László, Ferót, felfedezettje Wolf Kati, Gesztit, egykori zenésztársa Kiki, Malekot pedig Tóth Gabi helyettesítené. Keresztessel tavaly már előfordult, hogy lázas betegen ülte végig az élő showt, de csakazértis végigcsinálta. Az adrenalin erejében bízunk" - nyilatkozta a magyar X-Faktor producere.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 06. 09:04, szerda | Bulvár

Visszaszerezték Puyol Budapesten ellopott mezét

A korábbi Barcelona focista dedikált meze a Puskás Arénában volt bekeretezve, onnan lopta el valaki. A zuglói nyomozók három embert hallgattak ki gyanúsítottként, a sportereklyét visszaadták jelenlegi tulajdonosának.

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.