Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2015. Január 17. 18:20, szombat | Helyi sport

Vesztésből fordított a DAB

Vesztésből fordított a DAB

Háromgólos hátrányból fordított és győzött végül 5-4-re a Dab.Docler a Ferencváros ellen.

Az eddigi szezon egyik legrosszabb harmadát produkálta a Dab.Docler: két perc sem kellett és egy védő harmadban eladott korongot vágott a kapuba Kalnins lábai között Papp Csaba. A bajt csak tetézte, hogy egy emberelőnyben előbb Dubek majd Kiss Ákos is betalált egy percen belül - két emberhátrányos gólt szerezve.


Négy gólt lőve jött vissza a meccsbe a középső játékrészben a DAB. Három perc sem telt el, amikor Pozsgai lőtt emberelőnyben, a harmincadik percben aztán Eskelinen köszönt be Budainak. Aztán Lencsés fejbe lőtte Kalninst ám a játék folyhatott tovább, Pál pedig bekavarta a korongot. A harminchetedik percben aztán Papp iramodott meg, vele tartott Peterdi is - utóbbi lőtte előbbi kipattanóját a kapuba. A negyvenedik percben aztán emberelőnyben Azari lövését lőtte be Galanisz.
Az utolsó harmadban Martine révén egyedül a mieink szereztek gólt - óriási gödörből jöttek ezzel vissza az Acélbikák és tartották itthon a pontokat!

Donald MacLean: - Az első harmadot hamar el kellett felejtenünk, hogy egyáltalán keresnivalónk legyen ezen a mérkőzésen. Szerencsére ez sikerült is. Voltak olyan játékosok, akikkel kifejezetten elégedett voltam - például a negyedik sor jól dolgozott - ugyanakkor voltak olyanok is, akiknek magukba kell nézniük egy kicsit. Örülök a három pontnak, ez a legfontosabb!

Fotó: www.dabdocler.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára