Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Május 10. 22:40, kedd | Helyi

Világsztárokkal jön a Dudik!

Világsztárokkal jön a Dudik!

„Kezdd velünk a fesztivál szezont!”– ezzel kezdte Kővári Dániel, PR- és marketingvezető az interjúnkat. A hagyománnyá vált fesztivált idén június 9 és 12 között szervezik meg Dunaújvárosban, az Alsó Duna-parton.

DUDIK fesztivál hivatalos Facebook oldalán egyre több információt publikálunk, ahol a legfrissebb híreket kapják meg a DUDIKozni vágyók – hangsúlyozta.

A 2016-os fesztivál sem marad világsztárok nélkül. Pénteken este fellép a Barcelona utcáin alakult argentin és kolumbiai csapat, a Che Sudaka. A spanyol, portugál, angol és olasz szövegekkel punk zenei alapjaira, a lendületes reggae-re elképesztő színpadi produkcióval készül a DUDIK fesztiválra. A szombati külföldi sztárvendég ismerős lehet a Dunaújvárosi Egyetem partyjáról. A Groove Coverage német formáció 17 éve szórakoztatja a közönséget és most újra Magyarországra jönnek.

A DUDIK fellépői között természetesen elmaradhatatlanok a kiváló hazai előadók és zenekarok. Szülővárosába látogat a Quimby együttes, jön a Brains, a Halott Pénz, a Wellhello, a Fish!, a Supernem, az Intim Torna Illegál és még sokan mások.
A marketingvezető kitért arra, hogy kemping helyet is elkülönítenek a fesztiváltól 50 méterre, ahol ezer forintos kempingjegyet vásárolhatnak majd a DUDIK sátorlakói.

„Az elővételes felnőtt bérlet: 7.990 Ft, diákbérlet: 5.990 Ft áron június 8-ig van lehetőség megvásárolni. Jegyeket a Ticketportal országos jegyértékesítési hálózatában, a www.ticketportal.hu oldalon, illetve a Dunaújvárosi Egyetem EHÖK irodájában is be lehet szerezni.” – zárta gondolatait Kővári Dániel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.