Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Február 02. 07:32, vasárnap | Helyi

Visszavonták a harmadfokú riasztást

Visszavonták a harmadfokú riasztást

A meteorológiai szolgálat valamennyi járás területéről visszavonta a harmadfokú riasztást, a másodfokú szint azonban érvényben van. A 7,5 tonna feletti gépjárművek közlekedési tilalma továbbra is fennáll.

Az intenzív és tartós ónos eső miatt a Dunántúl több megyéjében a folyamatos munkavégzés ellenére több mellékút is járhatatlanná vált. Zalában 11, Veszprémben 1, Baranyában pedig szintén 1 alsóbbrendű úton nem közlekedhetnek autók. Utóbbi esetében ezen korlátozás miatt 4 település nem közelíthető meg országos közúton. Bács-Kiskun megye déli részén a hófúvások okoznak továbbra is gondot, emiatt 4 útszakaszon van érvényben korlátozás.

Útinform szolgálat 5.30 órai összesítése alapján a Dunántúlon továbbra is esik az ónos eső Vas és Zala megyében, a Bakonyban, Fertőszentmiklós és Győr térségében, Somogy és Baranya megy nagy részén, Sárbogárd, Solt, Kiskörös, Baja környékén, Nagykanizsa közelében havas eső esik. A főutak a szórás nyomán vizesek, nedvesek, de Szombathely, Pápa, Ajka, Veszprém, Tapolca és Sárbogárd környékén jegesek, síkosak. Nagykanizsa és Baja közelében havasak, latyakosak. A mellékutak Vas, Zala és Veszprém megyében, Sárbogárd, Kápolnásnyék,

Szentendre és Solt környékén jegesek, síkosak, nehezen járhatóak. Az autópályák közül ónos esőt jeleztek az M7-es Zala és Somogy megyei szakaszáról, az M1-esen a pedig a bicskei szakaszról jeleztek jeges esőt. A szórás nyomán vizes, nedves a burkolat. A síkosság miatt Zala megyében a Lenti környéki mellékutak rendkívül nehezen járhatóak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.