Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2018. Május 20. 05:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Vizet forralt és megégett 10 hónapos kisfia

Vizet forralt és megégett 10 hónapos kisfia

Égési sérüléseket okozott a gondatlanság

A nyomozás adatai szerint egy ráckevei nő otthonában 2017. szeptember 18-án reggel egy fazékban vizet forralt, amiben 10 hónapos gyermekét kívánta megfürdetni. A forró vizet letette a padlóra, majd a helyiségben egyedül hagyta kisfiát, aki a fazekat maga felé húzta és a forró vizet magára öntötte. A gyermek az orvosi adatok alapján életveszélyes sérüléseket szenvedett, testének nagy részén átmeneti fokozatú, másodfokú égési sérülések keletkeztek, mindkét felső végtagja, a törzse és a jobb lába megsérült.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya a nő ellen gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Pest Megyei Főügyészségnek megküldte.
A Pest megyei rendőrök egy 21 éves nő ellen javasolnak vádemelést.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 22. 12:48, szombat | Kék hírek

A szerzői jog megsértése miatt emeltek vádat egy nő ellen Egerben

A szerzői jog közel egymillió forintos vagyoni hátrányt okozó megsértése miatt emelt vádat egy korábban éveken át Eger belvárosában működő presszó üzemeltetője ellen az Egri Járási Ügyészség.

2022. Január 21. 15:38, péntek | Kék hírek

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotort pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.

2022. Január 21. 15:05, péntek | Kék hírek

Bedrogozott majd tört-zúzott

A pétervásárai férfi ellen büntetőeljárás indult.

2022. Január 21. 10:02, péntek | Kék hírek

Százmilliós költségvetési kárt okozó bűnbandát számolt fel a NAV

Csaknem százmillió forintos költségvetési kárt okozó bűnszövetséget számoltak fel - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.