Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. November 22. 12:19, csütörtök | Belföld
Forrás: VOLT Fesztivál

VOLT: az első soproni nevek

VOLT: az első soproni nevek

A rá jellemző sokszínűség jegyében jelentette be első fellépőit az egyik legrangosabb hazai esemény, a Telekom VOLT Fesztivál.

2019. június 26-29. között Sopronban lép színpadra a Slipknot, Slash, Parov Stelar, Robin Schulz és LP. A négynapos VOLTra december 5-én indul a jegyelővétel.

Sok év után láthatja és hallhatja újra a magyar közönség 2019. június 26-án a Slipknot legénységét, akik a klasszikus albumaik mellett a legújabbat is magukkal hozzák Sopronba. A nyitónapon a Telekom VOLT Nagyszínpad a rockereké: a Slipknot előtt lép fel a jövőre 30. születésnapját a VOLTon is ünneplő Tankcsapda és ugyanezen a napon további rockbandákat terveznek a szervezők.

Minden bizonnyal a legismertebb Guns N’ Roses slágerek is elhangzanak majd a Telekom Nagyszínpadon a fesztivál második napján, amikor a világ egyik legjobb gitárosa és az ő zenekara, a Slash Ft. Myles Kennedy & The Conspirators lép fel. A csapat idén ősszel adta ki legújabb lemezét, de nincs fesztiválos Slash koncert, amin nem játszanak olyan GN’R nótákat, mint például a Paradise City, a Welcome to the Jungle vagy a You Could Be Mine.

A VOLT történetében többször okozott már emlékezetes órákat a soproni közönségnek a Parov Stelar csapata. Az osztrák electro-swing mágusok mára a legnagyobb fesztiválokat is meghódították, szerte a világon, 2019-ben azonban sokak örömére visszatérnek a Hűség Városába.

Ugyancsak a headliner-sort gazdagítja a slágergyáros német DJ-producer, Robin Schulz, a Lost on You című slágerével világhírűvé vált LP pedig mára szerte a világon a klubok és a fesztiválok kedvence – most a VOLT közönségének is bemutatkozik.

„A következő hetekben a terveink szerint újabb hazai- és világsztárok leigazolásáról adhatunk majd hírt a VOLT rajongóinak. Az early bird-jegyelővétel azonban már június 5-én elindul, amikor 72 órán át kedvezményesen áron lehet hozzájutni a bérletekhez. Újdonság, hogy a napijegyek esetében a jegyárforduló nem dátumhoz, hanem mennyiséghez kötött, vagyis aki gyorsabb, olcsóbban juthat belépőhöz“ – mondta el Lobenwein Norbert, a Telekom VOLT Fesztivál alapító-főszervezője.

Az első VOLTos hírben - a Tankok mellett - három olyan hazai fellépő is szerepel, akik a legnagyobb csarnokokat is időről-időre megtöltik. A Telekom Nagyszínpadra érkezik Rúzsa Magdi, Majka és a Ők és a Punnany Massif.

Címkék: 2019, fesztivál, Sopron, VOLT

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.