Városlista
2022. július 6, szerda - Csaba

Hírek

2012. Március 25. 07:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: OrientPress

VV Szandika hátat fordít a szexiparnak

VV Szandika hátat fordít a szexiparnak

VV Szandika új szerelme kedvéért felhagy erotikus munkáival, pedig még csak néhány hete ismerik egymást. Ilyen a szerelem.

A volt villalakóra néhány hete talált rá újra a szerelem, azóta szinte minden idejüket együtt töltik. Olyannyira nagy a szerelem, hogy Szandi képes odadobni mindent, állítása szerint átgondolta a jövőjét, és újdonsült barátja kedvéért felhagy erotikus munkáival is. Szandika az Erotika Expón még látható lesz, de csak azért, mert a már korábban elfogadott felkérést nem akarta lemondani.

Pedig a szakmában dolgozók szerint Szandika vagyonokat kereshetne. Már tárgyalt vele Tomor András pornóproducer is, de az egykori villalakó most fontosabbnak tarja a magánéletét, párja pedig érthető módon nem örülne, ha ilyen ajánlatokra igent mondana a szőkeség, legalábbis ezt mesélte a Borsnak.

Szandikát korábban sok csalódás érte, azt hitte nem bízhat a férfiakban, de mostani kapcsolatának szerinte van jövője, ezért érdemes áldozatot hoznia."Ez szerelem volt első látásra." - mondja a VV sztár.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.