Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Július 07. 16:39, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

Zaklatott egy nőt, majd egy fejszével szétverte a házát

Zaklatott egy nőt, majd egy fejszével szétverte a házát

Garázdaság, rongálás, valamint zaklatás miatt kell felelnie a pécsi férfinek.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, rongálás vétség, valamint zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 44 éves helyi férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi március 30-án 1 óra körül egy fejszével szétverte egy pécsi ingatlan kaputelefonját, bejárati ajtaját, valamint egyik redőnyét és ablakát. A férfi közben szidalmazta a lakásban tartózkodó nőt. A sértett a rendőröknek elmondta, hogy a gyanúsított hónapok óta zaklatja a lakásánál annak ellenére, hogy a Pécsi Járásbíróság vele szemben távoltartást rendelt el. A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták, majd előállították, és kihallgatták gyanúsítottként. A bűncselekmények elkövetését elismerte.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pécsi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére