Városlista
2021. október 18, hétfő - Lukács

Képek | Szórakozás

Dudik- képek

2012-05-20 21:30:17

Néhány kép, de ez még bővülni fog... sokkal...és jobbakkal is...

Szubjektív visszatekintő:

Didergős nappal kezdett az idei DUDIK fesztivál. A hideg ellenére egyáltalán nem mondható el, hogy a látogatottság alacsony lett volna, épp ellenkezőleg, furcsa mód, többen néztek le, mint eddig bármikor.
A Duna-part(y) rendezvénysorozat hozta a tőle jól megszokott formát.
Az első nap Punanny Massif, Ocho macho és Irie maffia nyitással igen csak megalapozta hangulatot, majd a party aréna Andro bácsi összeállításával egy fergeteges bulit hozott el nekünk.
Második nap a Tankcsapdával az élen zajlott míg az arénában Julia Carpenter alkotott egy igen ütős fergeteg partyt. Természetesen a Főiskola Diákrektora is pontott tett az i-re, Jánszki Dénes ismét nyert, és új dalait fülbemászóan jól megalkotva tette közkincsé.
Harmadik napra télből nyáriasan meleg fesztivállapotnak lehettünk tanúi. A 30Y, BL döntő és Republic nagy vonzerő volt annak okáért, hogy igen is lelátogassunk. Leginkább emlékezetes a teljes sötétségben előadott 67-es úton című zeneszám volt.
„Kenyeret és cirkuszt!” Szól a mondás, ám a lángos minden nap korán elfogyott, ez polgárpukkasztó hatást váltott ki. Könnyű bejutás, kivilágított útszakasz, rengeteg taxis – a hazaút lehetőségei ennyiben ki is merültek, így a kijózanító séta lehetősége nagy vonzerő volt a taxis út mellett.
Rengeteg fiatal, sok promóció, jó hangulat jellemezte az idei DUDIK fesztivált, nehéz lesz a jövőben überelni a mostanit. Gratulálunk DF HÖK!

Dudik- képek
Dudik- képek Dudik- képek Dudik- képek Dudik- képek Dudik- képek Dudik- képek Dudik- képek Dudik- képek Dudik- képek Dudik- képek Dudik- képek Dudik- képek Dudik- képek Dudik- képek Dudik- képek Dudik- képek Dudik- képek Dudik- képek Dudik- képek Dudik- képek Dudik- képek Dudik- képek Dudik- képek Dudik- képek