Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Képek | Bulifotók

Pagonyvásár = Garázsvásár

2017-04-23 20:08:14

Biztosan mindenki járt már úgy, hogy állt a szekrény előtt és azon gondolkodott mit vegyen föl. Nem valami nagy ünnepre, csak egyszerűen munkába menet, vagy éppen a vásárláshoz, de hiába nézte a tele ruhásszekrényt, csak nem találta meg a számára megfelelő darabot.
Tele a szekrény, még sincs benne egy rongy sem, ami jó lenne? Mi a megoldás!
Van megoldás, éppen most találták ki az MMK munkatársai a „Pagony vásárt” ami, segít a probléma megoldásában. Láttunk már elég filmet, ahol a megunt dolgokat, vagy a kinőtt ruhákat a tulajdonos kitett a ház elé, és azután aki meg arra járt megvehette ezeket a holmikat. Nos, ez a pagonyvásár sokkal jobb, mint a filmbeli garázsvásár. Miért? Mert itt az eladó nem csak egymaga áll az áruk mellett és árulja a portékákat, és a vevők sem sétálnak véletlenül éppen arrafelé ahol ruhákat-porcelánokat árusítják.
Ha valaki vette a fáradságot és eljött a Pagonyvásárba az MMK épületébe, az amikor megnézte a választékot csak csodálkozhatott, mennyi féle dolgot találtak a szorgos háziasszonyok a gardrób mélyén! Nem holmi ócskaságok, de minőségi darabok, márkás ruhaneműk és cipők sokasága várta a vevőket. Aki mást keresett az is megtalálta a magáét. Volt ott gyerekjáték, porcelán, vintage szekrényke, de mindenféle eszköz apa hobbijához, vagy dísz anya szekrényébe. Mindez olcsón és jó minőségben. Én is megtaláltam amit kerestem, sőt még többet is, nem csoda, hogy alig tudtam elcipelni a tele táskát az autómhoz.
Ezért jó kezdeményezés ez a vásár, amit reményeim szerint még sok más hasonló „Pagonyvásár” is követni fog.

Pagonyvásár = Garázsvásár
Pagonyvásár = Garázsvásár Pagonyvásár = Garázsvásár Pagonyvásár = Garázsvásár Pagonyvásár = Garázsvásár Pagonyvásár = Garázsvásár Pagonyvásár = Garázsvásár Pagonyvásár = Garázsvásár Pagonyvásár = Garázsvásár