Városlista
2024. szeptember 30, hétfő - Jeromos

Hírek

2010. Október 11. 08:07, hétfő | Helyi
Forrás: Dab.Docler

4-1 után vereség Romániában

4-1 után vereség Romániában

Az első harmad nagyszerű játéka után minden remény meg volt arra, hogy győzelemmel térjen haza romániai túrájáról a Dab.Docler jégkorong csapata. A folytatásban azonban a Steaua Rangers feltámadt, fordítani tudott, és 6-5 arányban legy

A jégkorongozók MOL Ligájában két mérkőzést játszott Romániában a hétvégén a dunaújvárosi jégkorong csapat. A Csíkszereda elleni vereség után a Steaua Rangers ellen javíthattak Azariék vasárnap délután. Bár a találkozó román góllal indult, hamar beindult az újvárosi henger, és először Magosi egyenlített, majd Metcalfe a vezetést is megszerezte. Jól játszottak a vendégek, a Steaua emberelőnye ellenére is az Acélbikákat szereztek újabb gólt Galanisz találatával. Az első játékrész hajrájában még egy gyors gólváltás történet, először Galanisz duplázott (1-4), majd Timaru szépített, így kétgólos előnnyel vonulhattak pihenőre a dunaújvárosi játékosok.

A második harmadban még semmi sem utalt arra, hogy vereség lesz a vége. Támadott a hazai csapat, de az újvárosi védelem jól zárt, és a Steaua csal egy emberelőnyös szituációból tudott gólt szerezni. A záró harmad előtt még mindig egy találat volt az Acélbikák előnye, de nagyon nehéz percek vártak még Pozsgaiékra. Az utolsó játékrészben mindent egy lapra feltéve rohamozott a Rangers, és a harmad közepére megfordította az eredményt. Hiába változtatott J. P. MacCallum vezetőedző, a románok újabb gól ütöttek, és ezzel eldöntötték a találkozót. A hajrában szerzett Magosi gól már csak szépségtapasz volt a vereségre.

Steaua Rangers – Dab.Docler 6-5 (2-4, 1-0, 3-1)

Dab.Docler: Becze, Hegyi, Pozsgai, Magosi 2, MacSweyn (1), Metcalfe 1, Lencsés, Varga, Azari, Galanisz 2, Kiss Á. (1), Martinka, Kiss D. (1), Virág, Szilassy, Papp V., Tőkési, Jonkl, Pavuk. Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 17:31, péntek | Helyi

ELTŰNÉS MIATT KERESSÜK NAGY JÁZMINT

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.