Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. December 07. 23:23, vasárnap | Helyi

A Videotonnal szemben esélyünk sem volt

A Videotonnal szemben esélyünk sem volt

Dunaújváros – Videoton 1-4 (0-2)

Dobos Barna (vezetőedző, Dunaújváros): – Gratulálok a Videotonnak, akik megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Próbáltuk megnehezíteni a fehérváriak dolgát. A második félidő alapján az alapvető különbség az volt a két csapat között, hogy amíg mi a sok lehetőségünket nem tudtuk belőni, addig a Videoton kegyetlenül kihasználta helyzeteit. Véleményem szerint az 1-4-es végeredmény így túlzott. Több volt bennünk, szerettünk volna több gólt szerezni. Biztos vagyok abban, hogy egy közönségszórakoztató, jó meccs volt a mai is, és mi továbbra is ezen az úton fogunk továbbhaladni. A tavaszi folytatásban az a feladatunk, hogy minél több pontot szerezve kiharcoljuk a bennmaradást az első osztályban. A szépítő gól után mindent megpróbáltunk megtenni a felzárkózás érdekében.

Sóronnak és másoknak is voltak lehetőségeik, több szabadrúgást is kiharcoltunk, de azokat sajnos fölé rúgtuk, még kaput sem találtunk. Ha a célunkat el akarjuk érni, akkor ezeket gólokra kell tudnunk váltani. Addig, amíg a másik oldalon Nikolic, vagy másik játékos ezeket simán megoldja, addig mi volt, hogy hasonló szituációban kaput sem találtunk. Ezt kell tudnunk megváltoztatni. Egyértelműen szükségünk van olyan játékosokra, akik ezt a feladatot megoldják. Az igazolás azonban gazdasági kérdés. Mi kis csapat vagyunk, nekünk bravúrra van szükségünk ahhoz, hogy sikerüljön a legjobbak között maradás, de hiszünk ebben. Meg kell tanulnunk még jobban a nyitott játékot, ezt akarjuk továbbra is pályára vinni. Tudjuk, hogy a labdarúgást szépen kell játszani, de néhány pillanatban tudni kell határozottabban is odalépni, faultokat elkövetni, hogy ne tudjanak megkontrázni bennünket.

Juan Antonio Carillo (vezetőedző, Videoton): – Nagyon örülök, hogy sikerült megnyernünk a mérkőzést. A hazai csapattól azt kaptuk, amire számítottunk, különös tekintettel az elvesztett Liga Kupa mérkőzésre. Jó ellenfelet győztünk le. Csapatom nagyon sokat dolgozott mind az edzéseken, mind pedig a mai találkozón a győzelem megszerzése érdekében. Minden játékos tisztességesen odatette magát, ezért érzéseim csak pozitívak. Egy ilyen felázott talajú pályán mindegyik csapatnak, így a Dunaújvárosnak is okozhat problémát, ha kiállítják egy játékosát, ugyanakkor nagyon bíztam a csapatban, akik a kiállítást követően is fegyelmezetten játszottak. Játékosaink elég intelligensek ahhoz, hogy ezeket a helyzeteket jól oldják meg. Ma is ezt láttuk tőlük. Akkor sem volt kétségem a győzelemben, amikor a Dunaújváros belőtte a szépítő gólját. Nagyon büszke vagyok a védelem egész szezonbeli teljesítményéért, hiszen mindösszesen hat gólt kaptunk. Nikolic nagyon fontos játékosunk, de ne csak róla beszéljünk, hiszen más értékes futballistánk is van. Mindenkire szükségünk van, hogy a továbbiakban is így tudjon teljesíteni a csapat. Az kétségtelen, hogy vannak vezéregyéniségeink, akikre nagyobb szerep hárul. Niko olyan játékos, aki mérkőzéseket tud eldönteni, így rá nagyon nagy szükségünk van. Harmadik éve dolgozunk együtt, ő tényleg kivételes színvonalat képviselő játékos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.