Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Június 08. 08:15, kedd | Helyi

A közös álom – egyedülálló koreai táncbemutató

A közös álom – egyedülálló koreai táncbemutató

Különleges meglepetésvendégek érkeznek Dunaújvárosba, a Petőfi Művészeti Ligetbe: Koreából érkezik a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő koreai „Last for One” b-boy breaktánccsoport és a közkedvelt koreai „DoDo” instr

A fellépéssorozatot, melynek első állomásaként Európa kulturális fővárosában, Pécsett lép fel a csapat, Dél-Korea Budapesti Nagykövetsége szervezi. A csoport második – a Hankook Tire Magyarország Kft. jóvoltából ingyenes – magyarországi fellépése Dunaújvárosban lesz, hiszen a vállalat számára kiemelten fontos a koreai kultúra népszerűsítése.

 

A tánccsoport nem kis referenciákkal rendelkezik, hiszen a világ szinte minden országában felléptek már. A tagok nem csak a tánctudásuknak köszönhetik sikerüket: Ázsia- és világszerte ismert sorozatokban és mozifilmekben szerepelnek és több sportszer gyártó cégnek is ők a reklámarcai az ázsiai régióban. A kizárólag hölgyekből álló dobos csoport előadásában mind a mozgásnak, mind pedig a hangzásnak fontos szerepe van.

 

A „Last for One” férfi break tánccsoport pörgős előadása garantáltan fergeteges hangulatot fog kelteni – a „Dodo” dobosokkal kiegészülve pedig „Közös álom” címmel a világon egyedülálló show elemekkel tarkított előadással kápráztatják el az nézőket.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:21, kedd | Helyi

Pénzügy-deviza-bankközi-forint

Devizapiac - Gyengült kedden a forint

2024. Július 16. 10:16, kedd | Helyi

Jégkorong Erste Liga - A dán élvonalból erősít a Dunaújváros

A dán élvonalból érkező Mikkel Jensennel erősíti meg keretét a jégkorong Erste Ligában érdekelt Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

2024. Július 12. 08:40, péntek | Helyi

ÁTVERÉS ÁTVERÉS HÁTÁN

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói 33 rendbeli csalás elkövetése miatt folytatnak büntetőeljárást egy budapesti lakossal szemben.

2024. Június 25. 13:35, kedd | Helyi

ÁTVERÉS ÁTVERÉS HÁTÁN

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói 33 rendbeli csalás elkövetése miatt folytatnak büntetőeljárást egy budapesti lakossal szemben.