Városlista
2024. május 25, szombat - Orbán

Hírek

2010. Június 08. 08:15, kedd | Helyi

A közös álom – egyedülálló koreai táncbemutató

A közös álom – egyedülálló koreai táncbemutató

Különleges meglepetésvendégek érkeznek Dunaújvárosba, a Petőfi Művészeti Ligetbe: Koreából érkezik a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő koreai „Last for One” b-boy breaktánccsoport és a közkedvelt koreai „DoDo” instr

A fellépéssorozatot, melynek első állomásaként Európa kulturális fővárosában, Pécsett lép fel a csapat, Dél-Korea Budapesti Nagykövetsége szervezi. A csoport második – a Hankook Tire Magyarország Kft. jóvoltából ingyenes – magyarországi fellépése Dunaújvárosban lesz, hiszen a vállalat számára kiemelten fontos a koreai kultúra népszerűsítése.

 

A tánccsoport nem kis referenciákkal rendelkezik, hiszen a világ szinte minden országában felléptek már. A tagok nem csak a tánctudásuknak köszönhetik sikerüket: Ázsia- és világszerte ismert sorozatokban és mozifilmekben szerepelnek és több sportszer gyártó cégnek is ők a reklámarcai az ázsiai régióban. A kizárólag hölgyekből álló dobos csoport előadásában mind a mozgásnak, mind pedig a hangzásnak fontos szerepe van.

 

A „Last for One” férfi break tánccsoport pörgős előadása garantáltan fergeteges hangulatot fog kelteni – a „Dodo” dobosokkal kiegészülve pedig „Közös álom” címmel a világon egyedülálló show elemekkel tarkított előadással kápráztatják el az nézőket.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 08:07, hétfő | Helyi

Jégkorong Erste Liga - Tóth Gergely Dunaújvárosban folytatja

Az előző Erste Liga-szezonban még a Budapest Jégkorong Akadémia színeiben versenyző, dunaújvárosi születésű Tóth Gergely az Acélbikák idei első szerzeménye.

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.