Városlista
2024. szeptember 30, hétfő - Jeromos

Hírek

2010. Október 10. 08:00, vasárnap | Helyi

Angolos győzelemmel kezdődött

Angolos győzelemmel kezdődött

Szombat délután játszotta a bajnokság első mérkőzését a DF-DVCSH-Corner Ékszer női vízilabda csapata. Az Angol válogatott elleni összecsapáson nem játszottak kiemelkedően Mihók Attila tanítványai, de végül magabiztosan gyűjtötték

Érdekesen indult a női vízilabda bajnokság a dunaújvárosi női csapat számára, hiszen rögtön egy válogatott csapat ellen mérhette le tudását. Szombaton délután az angol nemzeti válogatottal megegyező British Water Po ellen kellett az újvárosi lányoknak bizonyítani, hogy jól sikerült a nyári felkészülés. A mérkőzésen a Londoni olimpiára készülő angolok kezdték jobban a találkozót, és Winstanlay-Smith révén megszerezték a vezetést. A folytatásban emberelőnyből Menczinger Kata egyenlített, de újabb angol gól után az első negyedet a Water Po nyerte (2-1).

A második játékrészben Keszthelyi Rita vezérletével és gólerős játékával elkapta a fonalat a főiskolás csapat,sorozatban három gól dobva megfordította az állást. A vendégek azonban nem adták fel, és két szép góllal egyenlítettek. A negyed utolsó találata azonban Kovács Dóráé volt, így ezúttal a DF-nél volt az előny a szünetben. A harmadik harmadban valóságos gólesőt láthattak a nézők, Primász Ágiék hét gólt dobtak nyolc perc alatt, és ezzel gyakorlatilag el is döntötték az összecsapást. A negyedik negyed döntetlenje más nem sokat számított a végeredmény szempontjából, az új néven szereplő főiskolás gárda magabiztosan, 16-11 arányban nyerte meg a szezonnyitó összecsapást.

British Water Po - DF-DVCSH-Corner Ékszer 11- 16 ( 2-1, 2-4, 3-7, 4-4 )

DF-DVCSH gólszerzői: Keszthelyi Rita 6, Kovács Dóra 4, Menczinger Kata 3, Primász Ágnes 2, Poszkoli Rita 1,

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 17:31, péntek | Helyi

ELTŰNÉS MIATT KERESSÜK NAGY JÁZMINT

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.