Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. Március 25. 06:49, szerda | Helyi

Artner Tamás, a csodatévő

Artner Tamás, a csodatévő

Sajtótájékoztatóján jelentette be Dobos Barna klubigazgató, hogy új vezetőedzőt keres. Természetesen többen tudni vélték, hogy már korábban,a bukáshullám elején kerestek valakit, aki elvállalja a "csodatévő" szerepét.

S a jelölt neve is felröppent a bejelentsé kapcsán. Örömmel üdvözöljük a DPASE-nél Artner Tamást, akinek az a dolga, hogy a bepánikolt, lélektelenül játszó csapatba erőt öntsön, s megtegye a csodát, mert az NB-I-ben maradáshoz már az kell.

Különben... Hát nem lennék a DPASE vezetői helyében...

A vezetőedző segítője Székely Tibor lesz, akivel előtte is együtt dolgozott. A szakmai stáb tagja marad edzőként Salamon Miklós, kapusedzőként Sági Csaba, míg az erőnléti edzéseket továbbra is Szabó András vezeti. A szaktanácsadó Csongrádi Ferenc marad. Az új vezetőedző a ma találkozik először a csapattal.

Őt kérdeztük arról, hogy hogyan látja a csapatot és az esélyeket?

- Személy szerint nagyon örültem a Dunaújváros megkeresésének, köszönöm nekik ezt a lehetőséget. Nagyon fontos, hogy a labdarúgócsapat jelenlegi helyzetében mindenki, így a vezetők, edzők, játékosok, szurkolók és a helyi sajtó is összefogjon a célok teljesülése érdekében.

Nagyon nehéz helyzetben van a csapat, de még kilenc mérkőzés van hátra a bajnokságból. Azért is vállaltam el a feladatot, mert egyértelműen reális esélyt látok arra, hogy a hátralévő időben két együttest megelőzzünk. Több mérkőzést is láttam a Dunaújvárostól, melyekből látszott, hogy fizikális problémák nincsenek.

Kimondottan a játékban sincsen gond, de nagy valószínűséggel az önbizalmat kell rendbe tenni ahhoz, hogy az ellenfél kapuja előtt jól döntsenek a játékosok, és sikerüljön gólokat szerezni. Nagyon bízom abban, hogy a rendelkezésünkre álló két hétben ezt orvosolni tudjuk, és ha az első közös bajnoki mérkőzést meg tudjuk nyerni, akkor az lendületet adhat a folytatásra.

Artner Tamással 1,5 éves megállapodást kötött a Dunaújváros.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.