Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Augusztus 04. 08:16, szerda | Helyi

Az edző sem bírta tovább: távozott Imre Vilmos

Az edző sem bírta tovább: távozott Imre Vilmos

Nehéz helyzetben van a Dunaferr férfikézilabda-csapat. Az egyre nagyobb kilátástalanság újabb bizonyítéka, hogy a csapat mellett szinte a végsőkig kitartó Imre Vilmos is távozott, utódja Rapatyi Tamás lesz.

Az első baljós jelek a tavaszi szezon végén már láthatóak voltak, amikor is pénztelenségről, ki nem fizetett számlákról, csúszó fizetésekről szóltak a hírek. A nyári szünetben aztán távozott Rosta Miklós (Mezőkövesd), Mikler Roland (Szeged), Nagy Kornél (Veszprém), Michal Kopco (Zágráb) és Miss Zoltán (Csurgó), így alaposan meggyengült a gárda. A felkészülést gyakorlatilag ifjúsági játékosokkal kezdte el a Dunaferr. A segélykiáltások folyamatosak voltak, de úgy tűnik, senki sem hallotta meg, a város jelen állás szerint nem segít az ével óta dobogós helyen végző együttesen. A csapat utolsó napjait éli, és már Imre Vilmos vezetőedző is feltette a kezét.

Hónapok óta nincs pénz az együttes kasszájába, így Imre Vilmos sem tudott tovább várni, és a fiatal szakember a Siófok élvonalbeli női csapatához szerződött. Lépése érthető, valamiből neki is el kell tartani a családját. Utóda Rapatyi Tamás lesz, aki tavaly a női szakosztálynál is tevékenykedett már. A keretet ismeri az új szakvezető, és a játékosoknak sem lesz új a tréner, így talán nem lesz nagyon nehéz a váltás. A folyamatnak azonban nincs vége, a hírek szerint Szalafai Gábor is más klubhoz igazolhat, így gyakorlatilag Kemény Józsefen kívül nem lesz a gárdának első osztályú tapasztalattal rendelkező játékosa

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.