Városlista
2022. július 3, vasárnap - Kornél

Hírek

2010. Augusztus 09. 19:28, hétfő | Helyi

BMX a belvárosban

BMX a belvárosban


Látványos kerékpáros verseny zajlott vasárnap délután Dunaújvárosban. A két korosztályban megrendezett viadalon több hazai éremnek is örülhettek az extrém sportok szerelmesei.

A dunaújvárosi Dózsa téren megrendezett viadalról Mendi Zoltán főszervező számolt be: A legfontosabb hogy ennyi néző megtisztelt minket a figyelmével, valamint rengetek helyi és más versenyző jelent meg. Nagyon jó hangulatban telt egy kellemes vasárnap délután, a légkör családias volt és mindenki nagyon jól érezte magát. J kis futamokat láthattunk a versenyzőktől, még ha az utazás ki is merítette a vendég versenyzőket, azért mindenki bele adott apai-anyait ami csak tőlük tellett. Én személy szerint nagyon örülök neki, hogy ez összejöhetett és a város a támogatta a rendezvényünket. Ennél már csak számunkra az lenne a tökéletesebb, ha kaphatnánk egy olyan fedett illetve szabadtéri komplex parkot, mint sok más városban található. Akkor esélyünk lenne rá, hogy a mi versenyzőink is nagyon sokat tudjanak fejlődni.

Dunaújváros AMATŐR BMX verseny eredményei:

-16:

1.hely Szabó Konrád-Győr

2.hely Odnoga Mátyás-Győr

3.hely Pék Miklós-Dunaújváros

+16:

1.hely Poleczki Richárd-Győr

2.hely Kőhler János-Dunaújváros

3.hely Müller Attila-Dunaújváros

Funbox verseny:

1.hely Szabó Konrád-Győr

2.hely Kőhler János-Dunaújváros

3.hely Odnoga Mátyás-Győr

Legjobb trükk:

1.Takács Sándor Kiskőrös

2.hely Kőhler János-Dunaújváros

3.hely Szabó Konrád-Győr

CARISSA DÍJ a legtehetségesebb versenyzőnek (átadta Petrás Gábor):

Szabó Dávid

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását