Városlista
2024. szeptember 30, hétfő - Jeromos

Hírek

2010. Október 16. 16:05, szombat | Helyi

Egységesített követelmények

Egységesített követelmények

Gondban van a szakképzés, elkerülhetetlenül fontos az elvárások egységesítése, a képzés és a vizsgáztatás azonos alapokra hozása. Többek között ez lehet az egyik tapasztalata annak a továbbképzésnek, amelyet csütörtökön tartottak

A konzultáción több témát is felkerült a palettára, így a konzultáció délutánig tartott. Szó esett arról, hogy az OKJ kormányrendelet lett, tehát eszerint kell indítani a képzéseket, valamint azokról a hibákról is beszéltek, melyeket az elnökök követnek el a vizsgaidőszakban, ezzel félreértéséket okozva. A tájékoztatókat követően az előadók, pedig készségesen álltak a megjelentek rendelkezésére. A megbeszélésen az egyes modulokat más-más felkért előadó ismertette, többek között Deákné Kelemen Ildikó, NGM főtanácsos, Sántáné Madlovics Erzsébet, NGM vezető szaktanácsadó,Dr. Lahrovits Elvira, főosztályvezető helyettes, aki Dr. Garai Péter szakképzésért felelős miniszteri biztos helyett jelent meg, valamint a Rudas középiskola színeiben Pál Zoltán Attiláné tartott előadást.

A régiónként továbbképzés sikere persze azon múlik, hogy részt vesznek-e azok, akiknek hivatott szólni. A csütörtöki nap ebből a szempontból mindenképpen sikeres volt.

-V.A, -

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 17:31, péntek | Helyi

ELTŰNÉS MIATT KERESSÜK NAGY JÁZMINT

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.