Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2010. Augusztus 11. 09:37, szerda | Helyi

Elfogottak, előállítottak

Elfogottak, előállítottak

- Jössz te még az én utcámba – szoktuk mondani a régi közmondást. Valószínű ezt a népi bölcsességet felejtette ez az a körözött személy, akit tegnap állítottak elő a dunaújvárosi rendőrök a yard utcájában.

Szilágyi Erzsébet - Szent György utcák kereszteződésében fogtak el egy hajléktalan férfit, akiről igazoltatását követően derült ki, hogy a városi bíróság elfogató paranccsal keresi. - tudtuk meg R. Szabó Ágnes rendőrségi szóvivőtől. A férfit Pálhalmára vitték, hogy a rá kiszabott szabadságvesztés letöltését megkezdje.

Egy 50 éves - ugyancsak hajléktalan - férfit a pedig a Papírgyári úti szállóról vitték szintén a büntetés-végrehajtási intézetbe, hasonló okok miatt.

 

A Római körúton egy 18 éves fiatalnál találtak műanyag fóliába csomagolt növényi törmeléket, miután igazoltatták és átvizsgálták a ruházatát. A fiatal elismerte, hogy kábítószer fogyasztó.

 

Pusztaszabolcs Adonyi úton, késő este egy telephelyen zavartak meg ismeretleneket, akik vasúti síndarabokat kíséreltek meg ellopni. A tolvajok egy Lada Samarával menekültek. Az autót a településen megtalálták, benne volt a lopott holmi egy része. Az autóban ülő férfit elfogták, előállították.

 

Dunaújvárost Nagyvenyimmel összekötő útra kértek mentőt éjjel a járőrök, ahol egy ittas, magatehetetlen állapotban fekvő férfit találtak. A 61 éves férfit kórházba vitték ellátásra.

Hasonló eset történt éjjel a Majakovszkij úton is. Egy 35 éves kulcsi férfihez kellett mentőt hívni, mert az ittas férfi összefüggéstelenül beszélt, erősen ittas volt, alig állt a lábán.

(lz)

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását