Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. Augusztus 11. 09:37, szerda | Helyi

Elfogottak, előállítottak

Elfogottak, előállítottak

- Jössz te még az én utcámba – szoktuk mondani a régi közmondást. Valószínű ezt a népi bölcsességet felejtette ez az a körözött személy, akit tegnap állítottak elő a dunaújvárosi rendőrök a yard utcájában.

Szilágyi Erzsébet - Szent György utcák kereszteződésében fogtak el egy hajléktalan férfit, akiről igazoltatását követően derült ki, hogy a városi bíróság elfogató paranccsal keresi. - tudtuk meg R. Szabó Ágnes rendőrségi szóvivőtől. A férfit Pálhalmára vitték, hogy a rá kiszabott szabadságvesztés letöltését megkezdje.

Egy 50 éves - ugyancsak hajléktalan - férfit a pedig a Papírgyári úti szállóról vitték szintén a büntetés-végrehajtási intézetbe, hasonló okok miatt.

 

A Római körúton egy 18 éves fiatalnál találtak műanyag fóliába csomagolt növényi törmeléket, miután igazoltatták és átvizsgálták a ruházatát. A fiatal elismerte, hogy kábítószer fogyasztó.

 

Pusztaszabolcs Adonyi úton, késő este egy telephelyen zavartak meg ismeretleneket, akik vasúti síndarabokat kíséreltek meg ellopni. A tolvajok egy Lada Samarával menekültek. Az autót a településen megtalálták, benne volt a lopott holmi egy része. Az autóban ülő férfit elfogták, előállították.

 

Dunaújvárost Nagyvenyimmel összekötő útra kértek mentőt éjjel a járőrök, ahol egy ittas, magatehetetlen állapotban fekvő férfit találtak. A 61 éves férfit kórházba vitték ellátásra.

Hasonló eset történt éjjel a Majakovszkij úton is. Egy 35 éves kulcsi férfihez kellett mentőt hívni, mert az ittas férfi összefüggéstelenül beszélt, erősen ittas volt, alig állt a lábán.

(lz)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.