Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2010. Július 29. 12:20, csütörtök | Helyi

Eltűnt Domanyek Tibor

Eltűnt Domanyek Tibor

A 46 éves perkátai férfi eltűnését jelezték kedden délelőtt a rendőrségen. Az eltűnését édesanyja jelentette be, aki elmondta, fia július 24-én 21.00 óra körüli időben távozott el otthonukból lovas kocsijával, de azóta életjelet

A férfi keresését azonnal megkezdte a mintegy harminc fős kutatócsoport. Napközben Perkáta külterületén lévő erdőben megtalálták a férfi lovas kocsiját a lovával együtt, de a személy nem volt annak közelében.

Sötétedésig kutattak a személy után, de nem találták meg. A keresést éjszakára felfüggesztették, de ma reggel óta ismét a környéket pásztázzák a rendőrök, valamint a polgárőrök, erdészek, mezőőrök, hogy a férfi nyomára leljenek.    

 

Kérjük, aki az alábbi személyleírás, illetve a fénykép alapján tud valamit a férfi tartózkodási helyéről, esetleg látta őt a napokban, kérjük jelentkezze a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon. Telefonon is bejelentés tehető a 25/510-510, a 107, vagy a 112-es telefonszámon.

 

A férfi 175 cm magas, sovány testalkatú. Barna hajú, kopaszodó. Külseje ápolatlan. Arcán és karján kék foltok láthatók. Orrán egy nagy seb van. Születése óta tyúkmellű, jobb lábára sántít.

Az eltűnésekor zöldes barna vászonnadrág, zöld, rövid ujjú póló, valamint egy szürke termo melegítő felső volt rajta. Rozsdabarna félcipőt és szürke baseball sapkát viselt.    

 

(lz)

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását