Városlista
2024. június 29, szombat - Péter, Pál

Hírek

2024. Június 18. 11:15, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

EMBERÖLÉS KÍSÉRLETE BELOIANNISZBAN

EMBERÖLÉS KÍSÉRLETE BELOIANNISZBAN

A Fejér vármegyei nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették.

A Fejér vármegyei nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették.
A gyanú szerint egy 54 éves férfi 2024. június 6-án telefonon közölte volt feleségével, hogy a lakóhelyére indul és megöli őt, valamint jelenlegi élettársát. Az elkövető ezután egy kést vett magához, majd Budapestről Beloianniszba utazott, ahol az eszközzel a nő párját több alkalommal megszúrta, melynek következtében életveszélyes sérülései keletkeztek.
A rendőrök a támadót a bűncselekmény helyszínén elfogták, majd előállították, és őrizetbe vétele mellett több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt kihallgatták. A rendőr-főkapitányság nyomozóinak kezdeményezésére a bíróság elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:35, kedd | Helyi

ÁTVERÉS ÁTVERÉS HÁTÁN

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói 33 rendbeli csalás elkövetése miatt folytatnak büntetőeljárást egy budapesti lakossal szemben.

2024. Június 18. 11:24, kedd | Helyi

A Liberty Dunaújváros leállítja kokszoló kemencéit

A Liberty Dunaújváros megkezdi két kokszoló kemencéjének leállítását, amelyek egyre kevésbé hatékonyak, nehezen karbantarthatóak és veszteséget termeltek a piaci túltermelési kapacitások miatt

2024. Május 29. 19:02, szerda | Helyi

Lázár János: meg fogjuk építeni az M8-as autópályát és a V0-ás vasúti körgyűrűt

Meg fogjuk építeni az M8-as autópályát és a V0-ás vasúti körgyűrűt, amely generációkra meg fogja oldani a dunaújvárosiak életét - jelentette ki az építési és közlekedési miniszter szerdai dunaújvárosi utcafórumán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.