Városlista
2023. január 31, kedd - Marcella

Hírek

2022. November 25. 16:10, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

FÉSZERBEN, POKRÓC ALATT REJTŐZÖTT EL A RENDŐRÖK ELŐL

FÉSZERBEN, POKRÓC ALATT REJTŐZÖTT EL A RENDŐRÖK ELŐL

A többszörösen körözött 33 éves férfi ittas állapotban hajtott neki egy családi ház kerítésének Sárosdon.

A rendőrségre Sárosdról, a Komáromi utcából balesetről érkezett bejelentés 2022. november 18-án nem sokkal 12 óra után. A bejelentő elmondta, hogy egy Citroen típusú személygépkocsi vezetője lakóházuk kerítésének ütközött, majd a sofőr az ott élők egyikével történt szóváltást követően gyalogosan távozott a helyszínről. A kiérkező rendőrök az adatgyűjtést követően azonnal megkezdték a gépjárművezető felkutatását, akit alig egy órán belül a baleset helyszínétől nem messze, egy ingatlan fészerében pokróc alá rejtőzve találtak meg.
A 33 éves sárkeresztúri férfival szemben történt intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy egyáltalán nem rendelkezik vezetői engedéllyel, a Paksi és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságok a körözését rendelték el, valamint egy további esetben - ittas járművezetés miatt - a Székesfehérvári Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. Miután a rendőrök elől rejtőzködő sofőrrel szemben felmerült annak gyanúja, hogy a Sárosdon okozott baleset előtt is fogyasztott szeszes italt, ezért a járőrök mintavételre előállították, a mérési eredmények pedig megerősítették az alkoholos befolyásoltságot.
Elfogását követően az egyenruhások a férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították és eljárást kezdeményeztek ellene.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 30. 12:43, hétfő | PR

Felújították és átadták a Jánosik Kft. irodaházát

Ünnepélyes keretek között, Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, valamint Csöbör Katalin országgyűlési képviselő jelenlétében adták át a Jánosik Kft. 350 millió forintból felújított és korszerűsített irodaházát

2023. Január 30. 11:43, hétfő | Belföld

Bravúros légimentést hajtottak végre a magyar mentősök - Videóval

Tegnap délután egy Somogy vármegyei tó nádasába csúszott az a 25 év körüli férfi, aki beleragadt a jéghideg iszapba. A mentősök helikopterrel mentették ki a szorult helyzetből, súlyos fagyási sérülésekkel került kórházba.

2023. Január 30. 11:41, hétfő | Belföld

Az idei január leghidegebb reggelét mérték hétfőn

Az idei január leghidegebb éjszakája volt a mostani, hétfőre virradóra a Nógrád vármegyei Zabaron mínusz 9,4 Celsius-fokig süllyed a hőmérséklet - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán.

2023. Január 30. 11:38, hétfő | Életmód

Február végéig érdemes elkészíteni és kihelyezni a méhhoteleket

A vadon élő méhek világállományának csökkenése drámai módon érte el a házi méheket is