Városlista
2023. június 9, péntek - Félix

Hírek

2022. November 25. 16:10, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

FÉSZERBEN, POKRÓC ALATT REJTŐZÖTT EL A RENDŐRÖK ELŐL

FÉSZERBEN, POKRÓC ALATT REJTŐZÖTT EL A RENDŐRÖK ELŐL

A többszörösen körözött 33 éves férfi ittas állapotban hajtott neki egy családi ház kerítésének Sárosdon.

A rendőrségre Sárosdról, a Komáromi utcából balesetről érkezett bejelentés 2022. november 18-án nem sokkal 12 óra után. A bejelentő elmondta, hogy egy Citroen típusú személygépkocsi vezetője lakóházuk kerítésének ütközött, majd a sofőr az ott élők egyikével történt szóváltást követően gyalogosan távozott a helyszínről. A kiérkező rendőrök az adatgyűjtést követően azonnal megkezdték a gépjárművezető felkutatását, akit alig egy órán belül a baleset helyszínétől nem messze, egy ingatlan fészerében pokróc alá rejtőzve találtak meg.
A 33 éves sárkeresztúri férfival szemben történt intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy egyáltalán nem rendelkezik vezetői engedéllyel, a Paksi és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságok a körözését rendelték el, valamint egy további esetben - ittas járművezetés miatt - a Székesfehérvári Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. Miután a rendőrök elől rejtőzködő sofőrrel szemben felmerült annak gyanúja, hogy a Sárosdon okozott baleset előtt is fogyasztott szeszes italt, ezért a járőrök mintavételre előállították, a mérési eredmények pedig megerősítették az alkoholos befolyásoltságot.
Elfogását követően az egyenruhások a férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították és eljárást kezdeményeztek ellene.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 23. 07:27, kedd | Helyi

NEM VOLT MEGFELELŐ A KÖVETÉSI TÁVOLSÁG

A budapesti férfi által okozott balesetben egy tehergépjármű és négy személyautó ütközött össze Székesfehérvár külterületén.

2023. Május 12. 09:12, péntek | Helyi

83-as út - Az új nyomvonalra terelik át a forgalmat Tétszentkút és Gyarmat között

Az új nyomvonalra terelik át a 83-as főút forgalmát Tétszentkút és Gyarmat között péntek délelőtt - írja a minisztérium.

2023. Április 12. 09:39, szerda | Helyi

NEM VÁLOGATOTT. VITT MINDENT, AMIT ÉRT

Egyebek mellett szerszámgépeket, kerékpárt és gázpalackot zsákmányolt az ercsi illetőségű férfi.

2023. Március 30. 18:08, csütörtök | Helyi

KATALIZÁTOR TOLVAJT FOGTAK A RENDŐRÖK

Lopás kísérlet elkövetése miatt felelhet a 33 éves férfi.