Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2022. November 25. 16:10, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

FÉSZERBEN, POKRÓC ALATT REJTŐZÖTT EL A RENDŐRÖK ELŐL

FÉSZERBEN, POKRÓC ALATT REJTŐZÖTT EL A RENDŐRÖK ELŐL

A többszörösen körözött 33 éves férfi ittas állapotban hajtott neki egy családi ház kerítésének Sárosdon.

A rendőrségre Sárosdról, a Komáromi utcából balesetről érkezett bejelentés 2022. november 18-án nem sokkal 12 óra után. A bejelentő elmondta, hogy egy Citroen típusú személygépkocsi vezetője lakóházuk kerítésének ütközött, majd a sofőr az ott élők egyikével történt szóváltást követően gyalogosan távozott a helyszínről. A kiérkező rendőrök az adatgyűjtést követően azonnal megkezdték a gépjárművezető felkutatását, akit alig egy órán belül a baleset helyszínétől nem messze, egy ingatlan fészerében pokróc alá rejtőzve találtak meg.
A 33 éves sárkeresztúri férfival szemben történt intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy egyáltalán nem rendelkezik vezetői engedéllyel, a Paksi és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságok a körözését rendelték el, valamint egy további esetben - ittas járművezetés miatt - a Székesfehérvári Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. Miután a rendőrök elől rejtőzködő sofőrrel szemben felmerült annak gyanúja, hogy a Sárosdon okozott baleset előtt is fogyasztott szeszes italt, ezért a járőrök mintavételre előállították, a mérési eredmények pedig megerősítették az alkoholos befolyásoltságot.
Elfogását követően az egyenruhások a férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították és eljárást kezdeményeztek ellene.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 16:30, vasárnap | Helyi

Tömegkarambol az M7-en

Kiderült, mi okozta az M7-en a halálos tömegkarambolt Egy ember meghalt, több tucat autó megsérült a rossz látási viszonyok miatt.

2024. Február 25. 14:22, vasárnap | Helyi

Fontos két pontot szerzett a Vasas Dunaújvárosban

A Vasas 29-27-re győzött a Dunaújváros vendégeként a női kézilabda NB I pénteki játéknapján.

2024. Február 17. 15:53, szombat | Helyi

Dunaújvárosban nyert a Csíkszereda

Az SC Csíkszereda esélyeshez méltón győzött 8-1-re Dunaújvárosban a jégkorong Erste Liga csütörtöki mérkőzésén.

2024. Február 10. 11:25, szombat | Helyi

90 év szép idő

Tamaskovits Sándorné, Vilma néni február első napján ünnepelte 90. születésnapját – ez alkalomból Barta Endre alpolgármester és Szántó Péter önkormányzati képviselő látogatta meg őt a Barátság úti idős otthonban.