Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2015. Január 17. 18:16, szombat | Helyi sport

Könnyed győzelem

Könnyed győzelem

A Bölcske elleni találkozóval vette kezdetét a felkészülési mérkőzések sorozata a Dunaújváros számára. Labdarúgóink mindkét félidőben egyformán megosztva a gólokat 3-3-at termeltek a vendégek kapujába.

A Dunaújváros góljait Tóth Tibor (1. és 12. perc), Egejuru Godslove (35. perc), Böőr Zoltán (57. perc), Sóron Tibor (81. perc) és Nikházi Márk (87. perc 11-esből) szerezték, míg a vendégektől Tóth János (33. perc) volt eredményes.

Jávorka András (edző, Dunaújváros PASE): – A mai játék elérte a kitűzött célját, hiszen minden olyan játékost pályára küldtünk, akikre kíváncsiak voltunk. A mutatott játék is rendben volt, de még nagyon az út elején járunk. Azért cseréltünk teljes sort a két félidőben, mert arra vagyunk kíváncsiak, hogy kik lesznek azok, akikre az első osztályban számíthatunk majd.

Dunaújváros PASE (I. félidő): Moldován Edgárd – Lázár Zsolt, Hajdók Gábor, Szekeres Adrián, Villám Balázs – Sóron Tibor, Papp Máté, Szellák Soma, Riberio Thiago – Egejuru Godslove, Tóth Tibor

Dunaújváros PASE (II. félidő): Moldován Edgárd – Lázár Zsolt, Sárközi Norbert, Farkas Viktor, Csehi Tamás – Sóron Tibor, Papp Máté, Nikházi Márk, Petneházi Márk, Jakab Dávid, – Böőr Zoltán

Vezetőedző: Dobos Barna

fotó:dpase

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt