Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2010. Augusztus 09. 10:22, hétfő | Helyi

LESZBIKUSOK ÉS MELEGEK

LESZBIKUSOK ÉS MELEGEK

Most persze csorog a nyál a szája szélén sokaknak, hú, valami pikáns sztori, amiben el lehet képzelni kéjben egymásnak feszülő női és férfi testeket. Húha.. eddig csak valami hard-pornó lehetne, de ha még vér is tapad hozzá, akkor lehet

Ebben a világban ahol élünk,  még a halál sem akkora tragédia, mint az, hogy valakiről kiderül, hogy homoszexuális, kivéve, ha politikus vagy művész… az ő megítélésüknek még jót is tesz… de persze egy rendőr és egy diáklány stigmát kap, amelyet életükben és halálukban, nem csak nekik, hanem az egész családjuknak cipelni kell.

 

És a fájdalom a kétségbeesés időszakát elnyomja a pánik, hogy mentsék, ami menthető, amiben még valamit tenni tudnak, tagadni… Én sem tennék másképp…

 

Minden jobb annál, mintha kajánul mutogatnának rám az utcán, hogy ő a buzi, vagy a buzi anyja, apja, testvére, gyereke meg hasonlók, ahogy szánakozva végignéznek rajtunk, hogy szegény szerencsétlen, nem elég a baj, ami történt, hanem az, hogy mi lett a gyerekből.

 

Tuti, hogy szemlesütve kell járni az ismerősök között, s azt fontolgatják, ha nem meg is teszik, hogy  elköltöznek ismeretlen vidékre, odahagyva mindent, ami eddig életünket jelentette…

 

És már lassan lényegtelenné válik, hogy mi történt, helyette azt találgatják, hogy szerettünk a fiúkat vagy a lányokat szerette. Felelőtlenség, szenzációhajhászás, nézettség, eladott példányszám… az első, a legfontosabb, ez ír felül mindent… a tisztességet, a felelősséget, a következmények figyelembe vételét.

 

Egy önmagát gerjesztő média-játék, hogy lemarad, aki kimarad.. aki nem ad elég vért, szenvedést megbotránkozásra valót a népnek. És a legszomorúbb, hogy ezért nem is az emberek a hibásak, hanem azok, akik tudják, hogy a kimondott a leírt szónak mi lesz a következménye.

 

Bár nem tudom, hogy ezt tanítják-e az újságíró iskolákban, vagy csak azt, hogy teregesd a vért, a könnyet, a szenvedést, süss bélyeget emberekre, családokra, ne törődj velük,  hiszen szükségszerű velejárói ők a piaci viszonyoknak…. nem mások, mint a hiénák áldozatai.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.