Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2010. Augusztus 09. 07:41, hétfő | Helyi

Magabiztos továbbjutás

Magabiztos továbbjutás

Szoros első félidő után a folytatásban magabiztos játékkal, négy gólt szerezve jutott tovább a Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál labdarúgó csapata a Magyar Kupa főtábláján lejátszott összecsapáson. A gólszerzők Barics, Sztanó (2)

A kisméretű pályán, a Bács megyei II.osztályban szereplő  hazaiak óriási lelkesedéssel játszottak, kapusukkal az élen 51 percig állták is a sarat. Ekkor Barics bombagólja megtörte a Pálmonostora ellenállását. Ettől kezdve nem volt kétséges a továbbjutó csapat kilétre. Sztanó először egy szép fejessel, majd büntetőből volt eredményes, a végeredményt Nagy D. alakította ki egy mintaszerű akció végén. Nagy Zoltán vezetőedző csapata magabiztosan jutott a kupa következő körébe.

Pálmonostora - Agrospeciál SE Pálhalma 0 : 4  ( 0 : 0 )

Pálmonostora, 100 néző       V: Gera Ferenc ( Csöngető E. , Lászlai R. )

Agrospeciál SE : Vörös - Szabó G.,Sztanó,Salamon,Pap N. - Cséza,Dudás - Bartha,Barics ( Rompos ),Kóczián - Berényi ( Nagy D. )

Edző : Nagy I Zoltán

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását