Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2010. Július 30. 14:18, péntek | Helyi

Már megint tizenévesek

Már megint tizenévesek

Sokszor, sok helyen leírták már, hogy a fiatalkorú bűnelkövetések száma egyre csak növekszik. Nos, Újabb bizonyítékot szerezhetett az idős hölgy, akit tegnap az egyik bevásárlóközpontban akart meglopni két suhanc.

Tegnap két fiatalkorú bukott le, amikor egy idős asszony bevásárló kosarából ellopták a pénztárcáját, amiben benne voltak az iratai, hitelkártyája, valamint 12.000.- Ft készpénze.

 

Németh - Kész Mónika rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint, a 14 éves fiút és a 15 éves lányt elfogták. Az ellopott pénztárca annak tartalmával együtt előkerült. Azt a néninek a rendőrség visszajuttatta.

 

A két fiatalt viszont előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

(lz) 

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását