Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2010. Július 30. 13:05, péntek | Helyi

Otthon kapott ki a Pálhalma

Otthon kapott ki a Pálhalma

Haza pályán sem sikerült legyőzni a Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál SE labdarúgó csapatának a Bölcske együttesét felkészülési mérkőzésen. Hiába szerzett Balaskó ismét gólt, végül a vendég gárda 3-2 arányban jobban bizonyult.

A múlt heti idegenbeli vereség után szerda délután hazai pályán fogadta az Agrospeciál edzőmérkőzésen a Bölcske együttesét. Nagy Zoltán együttese az első félidőben fölényben játszott, de a vezetést nem tudta megszerezni. A második játékrész elején ugyan Balaskó találatával a hazai együttesnél volt az előny, de a bölcskei legények gyorsan fordítottak, és háromszor is megzörgették Gyalus hálóját. A hajrában Nagy még egy kipattanó után szépíteni tudott, de az egyenlítés már nem sikerült. A szurkolók legközelebb 30-án este láthatják a Pálhalmát, 19 órától újabb felkészülési találkozó vár Dudásékra.

 

DPASE–Bölcske 2–3 (0-0)
Gólszerzők: Balaskó I, Nagy D, ill: Csende R (2), Salamon (öngól)

 

 

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását