Városlista
2024. szeptember 12, csütörtök - Mária

Hírek

2024. Augusztus 16. 09:55, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

TÁSKÁKRA UTAZOTT

TÁSKÁKRA UTAZOTT

Egy zalaegerszegi férfi, aki Székesfehérváron a forró nappalok utáni szellőztetéseket használta ki, most hűvösre került.

Székesfehérvárról, a Toronysorról érkezett bejelentés a rendőrségre augusztus 9-én hajnalban, miszerint egy ismeretlen bemászott egy társasház földszinti erkélyére a nyitott ablakon keresztül, a szúnyogháló feltolásával bejutott a lakásba, majd felkapta az alvó sértettek táskáit, bennük pénzzel, személyes iratokkal, bankkártyákkal és értékes ékszerekkel, és elmenekült. A mozgásra felriadó sértettek nem sokkal később SMS-t kaptak arról, hogy bankszámlájukról pénzt emeltek le.
A riasztásra késedelem nélkül reagáló egyenruhások a Széchenyi utcában fogták el a 37 éves feltételezett elkövetőt, akinél kábítószergyanús anyagot és az ellopott értékek egy részét is megtalálták. A rendőrségre előállított zalaegerszegi lakosról kiderült, hogy körözik mivel nem fizetett meg egy korábbi pénzbírságot.
A székesfehérvári zsaruk az őrizetbe vett férfit összefüggésbe hozták egy négy nappal korábbi bűncselekménnyel is. Akkor egy székesfehérvári oktatási intézményben őrizetlenül hagyott hátitáskából vitt el pénzt és bankkártyát; emiatt is felelnie kell. A nyomozók kezdeményezték a letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Augusztus 01. 22:36, csütörtök | Helyi

RABLÁS MIATT KELL FELELNIE

Rövid időn belül elfogták a rendőrök a 22 éves elkövetőt.

2024. Július 23. 18:21, kedd | Helyi

Pénzügy-deviza-bankközi-forint

Devizapiac - Gyengült kedden a forint

2024. Július 16. 10:16, kedd | Helyi

Jégkorong Erste Liga - A dán élvonalból erősít a Dunaújváros

A dán élvonalból érkező Mikkel Jensennel erősíti meg keretét a jégkorong Erste Ligában érdekelt Dunaújvárosi Acélbikák csapata.