Városlista
2024. szeptember 30, hétfő - Jeromos

Hírek

2010. Október 13. 14:30, szerda | Helyi

Veszprémi papírforma

Veszprémi papírforma

Nem született meglepetés a Dunaferr SE férfi kézilabda csapatának Veszprémi vendégjátékán. A világ legjobb kézilabda klubcsapatai között jegyzett, Bajnokok Ligájában szereplő hazai együttes magabiztosan, 45-28 arányban győzni tudott.

Nem lehettek vérmes reményei férfi kézilabdázóinknak a bajnoki címvédő otthonában. A BL diadalok után (többek között győzelem a Hamburg ellen) a Veszprém nem erőltette a mérkőzés elején a nagy iramot,szépen csordogált a találkozó, felváltva estek a találatok. Az első percekben még tartotta a lépést a Dunaferr, de az első negyedóra végére megrázta magát a hazai gárda, és hamar hét gólos előnyt szerzett. A szünetre még tovább nőtt a különbség, 21-12-es Veszprém vezetéssel fordultak a csapatok.

A folytatásban sem változott sokat a játék képe, a hazaiak a volt dunaújvárosi játékosok, valamint az idegenlégiósaik vezérletével könnyen növelték az előnyüket. A végeredmény 45-28 arányú hazai győzelem lett, de a nagyszerű Veszprémtől ilyen arányban is ki lehet kapni a az újvárosi fiataloknak. A bajnokság folytatására pénteken kerül sor, amikor a PLER együttese érkezik Dunaújvárosba.

MKB Veszprém – Dunaferr SE 45-28 (21-12)
Dunaferr SE: Kovács, Pásztor 5, Németh 1, Takács 4, Muhl 1, Bali 5, Széles 5. Csere: Repóth (kapus), Hajdú, Morva 3, Szepesi, Zubai G. 4, Kurbely, Benmiloud. Vezetőedző: Rapatyi Tamás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 17:31, péntek | Helyi

ELTŰNÉS MIATT KERESSÜK NAGY JÁZMINT

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.