Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2015. Április 12. 23:41, vasárnap | Helyi sport

Döntetlen az MTK ellen

Döntetlen az MTK ellen

Nem sokan fogadtak volna arra, hogy döntetlennel távozik tőlünk a tabella éllovasa, az MTK .Dunaújváros PASE –MTK Budapest 0–0 (0–0)

Sűrűsödik a mezőny vége, így van még esély a bennmaradásra.

Megérdemelt egy pont

Artner Tamás (vezetőedző, Dunaújváros): – Küzdelmes találkozón szereztünk egy pontot. Két szervezett csapat játszott egymással, de nagyjából a középpályán ki is oltottuk egymást. Mi arra készültünk, hogy az ottani játékot tudjuk végig kontrollálni. Nagy helyzeteink sajnos nem tudtak kialakulni, de kisebbek voltak az MTK-nak és nekünk is. A második félidőben felvállaltuk a kétcsatáros játékot, hiszen mindenképpen győzni akartunk. Bíztunk abban, hogy Grubjesic és Eppel ezt meg tudja oldani, de sajnos így sem sikerült ziccert kialakítani. Igaz mentünk előre, de ahhoz, hogy masszívak is legyünk, ne tudjon az ellenfél kontrázni, az egy kicsit felőrölte az erőnket, és a végére már nem jutott igazi minőségi akció, melyből gólt tudtunk volna lőni. Sajnálom, hogy döntetlen lett, de megyünk tovább. A Puskás ellen nyerni kell, és akkor ezt a mostani pontot értékesnek mondhatjuk az egyik fő dobogós ellen. A bennmaradáshoz nekünk minden mérkőzésen a győzelemre kell játszanunk.

Garami József (vezetőedző, MTK): – Nagyon küzdelmes, hajtós mérkőzés volt, hiszen mind a két csapat a győzelemre törekedett, miközben nem mondott le a megfelelő védekezésről sem. Helyzetek azért alakultak ki, melyekből mi többet teremtettünk. Ha ezeket jobban kihasználjuk, akkor talán nyerhettük volna. Egy nagyon szervezett és harcos csapat ellen játszottunk. Saját játékosaim küzdőképességével és akaratával elégedett vagyok, de amit hiányoltam, az a támadókban olyan fineszes megoldás, amivel nyerhettünk volna. Volt egy-két olyan játékosom, akik gyengébben játszottak, de ez nem azt jelenti, hogy hányavetiek lettek volna. Mindenki tette a dolgát. Minden pontnak óriási jelentősége van, minden pontot meg kell becsülni. Ez most így sikerült. Ez volt a szezonban az első döntetlenünk. Gratulálok a Dunaújvárosnak.


Címkék: döntetlen, DPASE, foci, mtk, NBI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.